22. elo, 2021

Nairobi

Suomen nuoret ovat pärjänneet hyvin nuorten yleisurheilun MM-kisoissa Nairobissa. Menestystä ovat tuoneet seitsenottelija Saga Vanni, moukarinheittäjä Silja Kosonen, keihäänheittäjä Janne Läspä. seiväshyppääjä Juho Alasaari ja viimeiseksi aitajuoksija Heidi Salminen. Onnea koko Suomen joukkueelle.

Nuorten menestyminen on hienoa, sillä olihan Suomen yleisurheilu pitkään alamaissa. Viime aikoina menestystä on tullut hienosti ja kertoo, että oikeita asioita on tehty. Nuorista urheiljoista on pidettävä huolta ja satsattava heidän tulevaisuuteen. Liika hehkutus mediassa tuo pelkästään paineita. Heidän on annettava nuorten urheilijoiden kehittyä rauhassa, ilman suuria paineita. Toivottavasti he tukevat toinen toisaan. Hyvä valmentaja on tärkeä juttu ja hyvää valmentajaa ei kannata vaihtaa. Pikainen valmetajanvaihto on pilannut monen nuoren kehittymisen. Niistä Suomella on valitettavan monta esimerkkiä menneiltä vuosilta. Suomella ei ole varaa menettää lahjakkaita nuoria. Heidän on annetava harjoitella kokopäivätoimisesti ja myös viettää palauttavia lepopäiviä. Sen myös hyvä valmentaja ymmärtää.

#yleisurheilu #mmkisat #nuortenyleiurheilunmmkisat #nairobi #seiväshyppy #keihäänheitto #moukarinheitto #aitajuoksu #seiväshyppy #sagavanni #siljakosonen #janneläspä #juhoalasaari #heidisalminen #ilmanpaineita #lahjakkaatnuoret #valmentajanvaihto 

Jaa tämä sivu