1. elo, 2021

Olympialaiset

Tokiossa suomalaisia ei ole ollut paljon kärkisijoilla. Ruotsi, Tanska ja Norja ovat kilpailleet huomattavasti paremmin. Kuitenkin useita hienoja Suomen ennätyksiä on kisoissa tehty. Se riittää, jos suomalainen tekee uuden Suomen ennätyksen tai kesän parhaansa olympialaisissa.

Itse olen katsonut kisoja puolihuolimattomasti. Olen katsonut lajeja laidasta laitaan rullalautailua, lainekautailua, ammuntaa, tennistä, uintia, taekwondoa ja maantiepyöräilyä. Yleisurheilua tulee katsottua myös, mutta se ei tunnu niin hyvältä, kun sitä näkee muutenkin usein.

Melkein paras laji on ollut maantiepyöräily. Ei urheilun takia, vaan sen takia, että siinä näkee parhaiten japanilaista kulttuuria. Vauhti on siinä kovaa ja maisemat vaihtuvat varsin nopeasti. Näkee ettei kaikki arkkitehtuuri ole pilvenpiirtäjää, vaan lähiöt ovat varsin matalaa asutusta. On mukava saada ihan uusi näkökulma japanilaisten arkielämään Tokiossa. Nyt odottelen naisten rullalautailun ja golfin alkamista. 

#olympialaiset #suomenennätys #tanska #norja #ruotsi #maantiepyöräily #tokio #tokyo #olympics #arkkitehtuuri #arkielämä #pilvenpiirtäjä #vauhtikovaa #lähiöt #matalaarakennusta #naistenrullalautailu #naistengolf #golf #rullalautailu #lainelautailu #uinti #taekwondo #ammunta #uinti #yleisurheilu #tennis #suomalainen #ammunta

Kuva: Tatsuo Yamashita

Jaa tämä sivu