29. heinä, 2021

Koronalukuja

Koronaluvut ovat nyt aika suuria, jos niitä verrataan viimevuonna Suomessa samaan aikaan. Korona jyllää nyt kantakaupungissa Töölössä, Kampissa, Punavuressa ja Eirassa. Laitetaanko nuoret kohta karanteeniin ja mummot ja papat täyttävät iloisesti discot ja yökerhot. He ovat jo karanteeninsa kärsineet ja heidän on aika päästä rientoihin nyt täysillä kiinni.

Tilanne on aika huolestuttava ja pahenee varmasti syksyä kohti. Hallitus ei tee paljon päätöksiä, vaan lomailee samaan aikaan. Koronapassia suunnitellaan viimein, mutta onko se jo ihan turhan myöhään ja nähdäänkö sitä koskaan tositoimissa. Näytää siltä, että ravintolat joutuvat kohta taas kerran karanteeniin ja kokooontumisvapauskin taitaa olla koetuksella. Nyt ei kannattaisi hakea Espanjasta ja Kreikasta yhtään tapausta Koronaa lisää, vaikka etelänmatkoja nyt mainostetaakin ahkerasti. Ei ne matkat sinne Venäjällekään ihan putkeen mennyt.

#korona 3koronaluvut #kasvussa #kamppi #töölö #punavuori #eira #koronapassi #kantakaupunki #ravintolat #kokoontumisvapaus #karanteeni #discot #papat #kreikka #espanja venäjä #jalkapallo #etelänmatkoja #mummot #tositoimet

Jaa tämä sivu