24. heinä, 2021

Avajaiset

Aika vaisut oli olympialaisten avajaiset Tokiossa eilen. Se ei johtunut esiintyjistä, vaan siitä että yleisö puuttui lehtereiltä kannustamasta. Tunnelma oli jo tänään parempi miesten maantiepyöräilyssä. Tässä lajissa oli helppo seurata elämistä ja arkkitehtuuria Tokiossa. Meno oli sen verran nopeaa polkien, että paikat vaihtuivat koko ajan. Vain lopussa oli tyhmempää ratapyöräilyä.

Japanissa on hieno ja omaperäinen kulttuuri. Se on myös hyvin vanhaa. Euroopassa impressionistit olivat hyvin kiitollisia japanilaisen taiteen vaikutteista Eurooppaan. Ukiyo-e-taiteilija Hokusai Katsushika oli monen impressionistin esikuva. Kuvan puupiirros "suuri aalto" on tehty noin 1829-1832.

itselläni on monta japanilaista Instagram seuraajaa. Minä seuraan myös heitä ja ihailen heidän omaperäisiä töitä. Japanilainen kulttuuri erottuu edukseen muista.

#olympialaiset #avajaiset #maatiepyöräily #omatakeinenkultturi #puupiirros #suuriaalto #puupiirros #instagram #seuraajaa #impressionistit #impressionismi #ukiyoetaiteilija #hokusai #hokusaikatshika #katsuhika #esikuva #eurooppa #taide #vanhakultturi ¤tokyolympics #tokyo #tokio

Jaa tämä sivu