19. heinä, 2021

Tokion sängyt

Enakkoon Tokion olympialaisten suurin puheenaihe on koskenut olimpiakylän sänkyjä. Ne on tehty pahvista ja kierrätetyistä materiaaleista. Niiden kerrottiin olevan anti-sex sänkyjä. Ne kestävät kilpailijan painon, muttei mitään kunnon seksuaalista rymistelyä. Kuitenkin irlantilainen Rhys McClenaghan on testannut sängyt hyppimällä niiden päällä ja toteamlaa testin jälkeen Fake News.

Seksiä on kuulemma harrastettu olympialaisissa ennen oikein urakalla. Pitkään selibaatissa olleet urheilijat ovat innostuneet oman suorituksen jälkeen harrastamaan seksiä muiden kilpailijoiden kanssa. Tähän Japani on nyt halunnut panna nyt stopin. Tarina ei tosin kerro onko lattiakin karhea, parvekkeen kaiteett heikkoja, wc pöntöt rikkoutuvia ja suihkun kaakelit murtuvia. Tämä on aika hyvin japanilaisilta, jotka yleensä lukevat erottisia manga-sajakuvia metrossakin tömatkalla.

Kondoomeita jaetaan kilpailijoille 160000 kpl, joka on kyllä aikasempia kisoja paljon vähemmän. Niiden käyttö on kuitenkin ankarasti täysin kiellettyä Japanissa. Myös Olympiakylässä jaettavat kondomit ovat kuulemma paksuja, vaikka japanilaiset ovat nimenomaan kuuluisia ohuista kondoomeista. Tarina ei kerro onko japanilaiset ilotalot suljettu kokonaan kesäkisojen aikana. Ehkä olympiakylän sängyt ostetaan kisojen jälkeen Suomeen odottamaan suomalaisia suviseuroja. Samalla suunitellaan uusi karavaanari versio pahvisängyistä. Vasta pyhässä avioliitossa saa käyttää puusänkyjä.

#japani #tokyo #tokio #pahvisänky #olypiakylän #sängyt #japani #japanilaiset #pahvisängyt #ilotalo #manga #mangasarjakuvat #eroottinen #eroottinensarjakuva #kesäkisa #ilotalo #ilotalot #karavaanari #kilpailijat #seksiolympiakylässä #seksijaolympialaiset #suviseurat #sängtkierrätetystämateriaalista #rhysmcclenaghan #fakenews #valeuutiset #seksiäsängyssä #olympialaiset #olympialaisettokyo #seksiätokiossa #seksiolympiakylässä #seksi #antisex #antisexsänky 

Kuva: Dick Thomas Johnson

Jaa tämä sivu