11. heinä, 2021

Matkalla Suomessa

Teimme Jaanan kanssa pienen road tripin Suomessa. Matka kulki Säynätsalo-Jyväskylä-Mikkeli-Savitaipale-Lapeenranta ja Parikkala. Monenlaista mukavaa näimme matkalla. Hienoa arkkitehtuuria esitti Säynätsalon kunnantalo, mikä on Alvar Aallon käsialaa. Niin hienoja raitkaisuja ja aitoa suomalaista laatua. Mikä valon ja tilan käyttö, kestävillä huonekaluilla. Savitaipaleella kuvasimme autiotaloa. Lappeenrannan illassa kuvasimme kaupunkia ja söimme Vetyjä. Stadilaiselle Vety oli vähän autoa, koska siinä oli viipaloitua kananmunaa ja keittokinkkua lihiksen kuorilla.

Muuten matka sujui mukavasti, mutta pikkaisen ihmetyttää nyt suomalaisten hotellien hinnat. Pitää sanoa, ettei hirveän montaa yötä halua niissä majoittua. Monissa suurkaupungeissa, kuten Berliinissä noilla hinnoilla saisi jo paljon parempaa hinta laatusuhdetta. Silti Suomen kesä on vain itse koettava. Ajat mielenkiintoisia pikkuteitä, pysähtelet missä haluat, ilman kovin tarkkoja etukäteissuunnitelmia. Olet valmis kohtaaman monenmoista asiaa, joita voit miettiä ja pohdiskella sitten talven pimeinä hetkinä. Suomalainen kesä on todellakin aito asia.

#suomi #suomenkesä #roadtrip #säynätsalo #säynätsalonkunnantalo #jyväskyä #savitapale #mikkeli #lappeenranta #parikkala #kananmunaa #vety #vetylappeenranta #lihiksenkuoret #keittokinkku #stadilainen #hotellienhinnat #suomalaisethotellit #talvepimeäthetket #aitoasia #suomalainenlaatu #alvaraalto #savitaipale #autiotalo #valo #tilankäyttö #huonekalut #kestäväthuonekalut.

Jaa tämä sivu