5. heinä, 2021

Tartuntoja

Uusi viikko alkaa taas varsin kauniina. Viime viikkoina olen huomannut miten suhtautuminen koronaan on jälleen muuttunut Suomessa. Busseissa ja metroissa on maskittomia hämmästyttävän paljon. On katsottava mihin istuu ja kuka tulee viereen istumaan. Toiset ryhmät erottuvat selvästi niistä ketkä käyttävät maskia. Myös kaupungin keskustoissa on ihmiset pakkaantuneet paljon tiiviimmin. Turvavälejä ei ole ja maskeista ei ole paljon tietoa. Myös etelänmatkoista Kreikkaan, Espanjaan ja muihin maihin on viime aikoina kirjoitettu enemmän lehdissä. Turistit kihnuttavat toisiaan vasten discossa mukavassa hiprakassa. Kun tähän lisätään Tokion olympialaiset Japanissa heinäkuussa alkaa koronasoppa olla todella hyvin muhinut.

Katsotaan mitä tulee tapahtumaan syksyllä. Auttavatko rokotukset meitä suomalaisia, vai paheneeko tilanne uudestaan. Meidän on kuitenkin opittava kohtaamaan tosiasiat. Jos korona ei mene pois, niin meidän suomalaisten on vain opittava elämään sen kanssa. Me emme voi lopettaa elämistä, sillä elämä on lyhyt, joten se on elettävä oikein. 

#elämä #korona #koronatartunnat #maski #metro #bussi #turisti #rurvavälit #olympialaiset #tokio #japani #elämäonelettävä #elämäonlyhyt #syksy #rokotukset #koronarokotukset #koronasoppa #etelänmatka #kreikka #espanja #disco #hiprakka #heinäkuu #muhia #suomalaiset #onelettäväoikein

Kuva: Eliise Mändmets

Jaa tämä sivu