1. heinä, 2021

Tartuntoja

Pietarissa vieraili 4500 suomalaista kisaturistia. Maskeja käytettiin ihan miten sattuu ja nekin keillä niitä oli käyttivät niitä eniten leuan alla. Aika Borat-maista touhua, vaikka suositus oli, että älä mene paikan päälle Pietariin. Ja olihan paikan päällä tietysti Helsingin tuleva apulaispormestari Paavo Arhinmäki. Hänhän saa aina tehdä sitä, mitä muut eivät saa julkisesti tehdä.

Jalkapalloturistit ovat tuoneet Suomeen jo 386 tartuntaa kertoi Iltasanomat ja jatkotartuntoja on jo 50. Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa on ollut tartunnoista valtaosa eli 264. Viime kesänä oli tähän aikaan tartuntoja huomattavasti vähemmän Suomessa. Todennäköisesti sulkutoimia tulee koronatartuntojen takia syksyksi lisää. Tällä hetkellä koronajäljittäjät ovat ylityöllistettyjä.

Miten sitten tilannetta pahentavat tulevat Olympialaiset ja festarit. Onneksi Olympialaisiin eivät pääse olkomaalaiset turistit. Kuitenkin kisakylissä voi korona tarttua silti, vaikka joukkueiden jäsenet ovat saaneet rokotteen. Kuitenkin kisajoukkueissa on varmasti mukana myös rokotevastaisia, jotka voivat tuoda mukanaan Japanista koronavariantteja.

#pietari #koronatartunnat #borat #mainos #delttavariantti #kisaturistit #vasemmistoliitto #paavoarhinmäki #koronajäljittäjät #ylityöllistetty #festarit  #olympialaiset #kisakyä #kisaturistit #rokotevastaiset #kisajoukkue #japani #tokio #tokioolympialaiset #sulkutoimi #pietarinjalkapalloturistit #pietarinjalkapallo #jalkapalloturistit #jalkapalloturistitpietarissa #huuhkajat #huuhkajatpietarissa

 

Jaa tämä sivu