19. kesä, 2021

Banksy

Kesä on vain niin huimaa aikaa. Se painat kesäyössä kameran kanssa Manskulla. Seuraavana aamuna sä oot jo Mäntässä Banksyn katutaide-näyttelyssä. Todella hyvin visuaalisesti rakennettu näyttely seinineen, näyttelyteksteineen ja tekijän taidetöinä.

Näyttelyn jälkeen sä oot Mäntän keskustassa Pysäkkigrillillä ja tilaat Porilaisen munalla. Sä synnyt mekein uudestaan, kun annos maksaa vain 5 ekeä. Makua on niin paljon, että se vie sut hurmoksessa vuosien taakse. Mäkkärin pomot itkee sitä, miten joku voi tarjota tänäpäivänä vielä oikeita makuelämyksiä.  Vielä paluumatkalla sä käyt Juupajoen Alepassa ostamassa jädeä ja katsot Kaurismäkeläistä huojuvaa kerrostaloa metsän siimeksessä. Tää kaikkia on vain mahdollista kesä Suomessa. Nauti sinäkin sivuteistä, äläkä nyhjää siellä asunnossasi tai kesämökillä kaljapullo kourassa. Kesä Suomi on itse koettava paikanpäällä. 

#serlachius #sherlachiusmuseot #serlachiusmuseums #juupajoki #mänttä #porilainen #porilainenmunalla #banksy  #pysäkkigrilli #kaurismäki #lähiöromantiikka #juupajoenalepa #kerrostalo #sivutie #katutaide #katutaidenäyttely #graffiti #seinätaide #seinämaalaus #graffitityö #katuruoka #pikaruoka #paikanpäällä #synnytmelkeinuudestaan #kesäjäätelö #kesäjäde #ruoka #kesäruoka #snakari #nakkikioski #alepa #näyttely #artexhipition #taidenäyttely #mäkkäri #pikaruoka #pikaruokakulttuuri #huojuvakerrostalo #kaljapullo 

 

Jaa tämä sivu