17. kesä, 2021

Tartuntoja

Käsittämätön määrä suomalaisia turisteja meni Pietariin katsomaan Euro 2021 jalkapallokisoja. Heitä täytyi olla tuhansia. Kun tiedetään Pietarin tautitilanne Koronassa, niin ei voi kun ihmetellä ihmisten välinpitämättömyyttä. Samaan aikaa Suomessa on kielletty muusikoiden esiintymiset ja muut kultturialan festivaalit.

Pietarissa jalkapallokatsomoissa olleista henkilöistä suurin osa oli ilman kasvomaskeja. Kuvia on tullut lehdistön kuvaamista liikuttavista kohtaamisista, jossa miehet ovat halalilleet Venäjän kannattajia hurmioituneena. Jos noista Pietariin matkaavista jalkapalloturisteista ei tulisi yhtään koronatartuntaa Suomeen, olisi se urheiluvuoden suurin ihme maassamme.

#euro2021 #jalkapallo #football #turisti #pietari #koronaratunta #korona #venäjä #muusikoiden #nytsaariittää #kulttuuriala #kiellettymuusikoidenesiintymiset #välinpitämättömyys #ihmistenvälinpitämättömyys #jalkapallokatsomo #ilmanmaskeja #maski #kasvomaski #festivaali #urheiluvuodensuurinihme #urheiluvuosi #liikuttavakohtaaminen

Jaa tämä sivu