4. kesä, 2021

Mielenilmaus

Olin eilen kuvaamassa ja hegessä mukana  Nyt saa riittää -kulttuuri- ja tapahtuma-alan mielenilmaisussa eduskuntatalolla. Ehkä jotain muutttuu, sillä niin yksimielisiä kansanedustajat olivat, että nyt jotain pitää tehdä. Jos ei mitään taphdu, niin sitten nämä olivat jälleen kuuluisia vaalipuheita. Kulttuuri koskettaa meitä kaikkia oli se sitten urheilua, sirkusta, konservointia, teatteria, musiikkia, museot, kansantaidetta, entisöinti, elokuva, valotaidetta, valokuvausta, balettia, kirjoja, kirjastoja, vanhoja kalastusvälineitä tai jotain ihan muuta.

Tilaisuus oli todella hieno ja rauhallinen. Kannustusta saivat jopa kaikkien eduskuntapuolueiden kansaedustajat puheissaan. Paikalla oli paljon väkeä ja turvavälit oli huomioitu hyvin.

Päivän kuningattaresta eduskuntatalon edessä ei ollut kahta sanaa. Hän oli loistava ja ihana Seela Sella. Hän antaa oikeuden sille, että ikä on vain pelkkä numero.

#nytsaariittää #seelasella #kuningatar #teatteri #konservointi #musiikki #elokubva #baletti #vanhatkalastusvälineet #valokuvaus #valotaide #sirkus #urheilu #kansanedustajat #puolueiden #turvavälit #turvavälitkunnossa #ikäpelkkänumero #kulttuuri #valotaide #rauhalinen #hieno #museot #vaalipuheita #kuuluisavaalipuheita #kansantaide

Jaa tämä sivu