31. touko, 2021

Kesäkuu

Huomenna alkaa sitten kesä. Se on aivan mahtavaa. Kolme kuukautta yhtä juhlaa ja vielä syksykin sen päälle. Hienoa säätäkin on luvattu tänne etelään koko viikoksi. Vaalitorikin on jo avattu Kamppiin ja siellä näyttää olevan uusiakin puolueita. Huomasin, että meillä on nyt myös Kristallipuolue. Ehkä kohta metalli ja pumpulipuoluekin. Huomenna pitää käydä vaalikojuilla kääntymässä. Eilen aamupäivällä oli auki Kokoomuksen, Perussuomalaisten ja Rkp:n vaalikojut. Tosin Rkpn:n vaalikoju oli hieno Bemari, jota hieman hämmästelin. Meillä on totuttu Suomessa enemmän perinteisiin puisiin vaalikojuihin. Eli yrittäjähenkiset puolueet oli jo hommissa, kun muut vielä koisasivat tai söivät ansaittua aamupalaa.

Huomattava määrä vaalimainoksia on revitty ja töhritty Helsingissä. Värikynää on käytetty varsin reippaasti. Punainen ja musta on suosituimmat värit. Eniten on töhritty miespuolisten pormestariehdokkaiden kuvia.

#kesäkuu #lämminsää #syksy #vaalitori #metalli #pumpuli #kristallipuolue #kokoomus #perussuomalaiset #rkp #puisetvaalikojut #vaalikoju #värikynää #miespuolinen #pormestariehdokas #bemari #koisasivat #yrittäjähenkiset #aamupala #ansaittuaamupala

Jaa tämä sivu