12. touko, 2021

Museoita ja näyttelyitä

Oli mukava käydä Ateneumissa pitkästä aikaa katsomassa Ilja Repinin näyttely. Se oli hyvin laadukakasti toteutettu. Teoskia oli saatu näyttävästi esille ja niitä oli sopiva määrä.

Kuitenkin ulostullessani ajattelin, että miten verrata persikkaa ja appelsiinia. Tarkoitan tällä sitä, että mitä koin Espoossa Keran halleissa Concreate-näyttelyssä. Mielestäni Keran-halleissa oli minulla parempi fiilis. Suuressa hallissa tulee mahtava näyttelyn tuntu. Myös hyvät graffiti-teokset sopivat hyvin tähän päivään. Ateneumissa ei tainnut olla yhtään nuorta. Turha kai sanoa, että Keran-halleissa oli heitä aika paljon.

Eli hyvin erilaisia taidenäyttelyitä tarvitaan Espooseen ja Helsinkiin. Luovuutta pitää etsiä ja myös meidän ajastamme löytyy todella lahjakkaita taiteilijoita kadulta. Heitä kannattaa tuoda esille, sillä he ovat huomispäivän huipputaiteilijoita.

#ateneum #iljarepin #museo #museokortti #concreate #keranhallit #taiteilijat #nuoretmuseossa "espoo #helsinki #lahjakkuus #graffiti #katutaide #huipputaide #streetart #arwork #persikka #appelsiini

Jaa tämä sivu