4. touko, 2021

Jätkäsaari

Helsingin Jätkäsaari on yksi mielenkiintoisimmista uusista asuinalueista. Alueelle rakennetaan koko ajan uusia taloja ja uudenlaista arkkitehtuuria. Sieltä löytyy myös todella innovatiivisia pihoja ja modernia kansainvälistä arkkitehtuuria.

Alueella on paljon ravintoloita ja baareja. Ikkunan takaa moni paikka vaikuttaa varsin rennolta ja viihtyisältä. Nyt monia näitä ravintoloita uhkaa sulkeminen, kun korona vaikeuttaa niiden muutenkin  vaikeaa alkutaivalta. Moni paikka on kiinni, enkä tiedä aukeavatko ne ollenkaan tulevaisuudessa. Se on sääli, sillä alueessa ja sen ravinoloissa on kaivattua uutta ilmettä. Ainakin itsestäni on kiva kävellä Jätkäsaaressa kameran kanssa ristiin ja rastiin ja katsoa mitä kaikkea uutta tulee vastaan. Valokuvaus Jätkäsaaressa on antoisaa ja joka kerta löytää jotain uutta kuvattavaa. Monista rakenteista tulee hyvin varjoja ja heijastumia. Aikon vierailla alueella usein. Toivon, että moni alueen ravintoloista selviäisi tulevaisuuteen, että ne saisivat invetoimiaan rahojaan takaisin.

#jätkäsaari #arkkitehtuuri #helsinki #ravintolat #baarit #rento #asuinalue #mielenkiintoinen #alkutaival #tulevaisuus #ristiinrastiin #uutta #korona #kamera #valokuvaus #kuvattavaa #ivestointi #katukuvaus #streetphotography #kansainvälistä #varjot #heijastumia

Jaa tämä sivu