12. huhti, 2021

Vihreää valoa

Helsingin kaupunkiympäristölautakunta näytti vihreää valoa jatkotarkastelulle, että kaupngin ulkomainonta  halutaan kieltää lentomatkailulta, yksityisautoilulta, epäeettisille vaateyrityksiltä ja lihayrityksiltä. Vasemmistoliiton Mai Kivelä oli tehnyt ehdotuksen ja sitä oli tukenut Vasemmistoliiton, Vihreiden. Demareiden ja Femimistipuolueen edustajat. Kaupunki voisi näin  lopettaa ilmastohaitallisten tuotteiden kuluttamiseen ohjaamiseen.

Kuka päättää, että kenen tuotteet on tarpeeksi ympäristöystävällisiä? Onko ne Marimekon; HM:n vai Finlaysonin tuotteet. Vai pitääkö tuotteet olla kokonaan tehty Suomessa? Kielletään kaikki vaatevalmistus kehitysmaissa! Kuka muistaa historiaa. Vihreät halusivat ensimmäisenä kertakäyttötuotteita, kun Koijärvi-liike synnytti Vihreät. Saako kasvishampurilaista mainostaa yhä, muta oikean hampurilaisen tekeminen on kiellettyä mainonnassa. Ei ole ihme, että Keskustalla menee tässä hallituksessa huonosti, vaikka nyt onkin kaupunginhallituksesta kysymys. Siis kotimaista lihaa ei saisi enää mainostaa. Kyllä on ihmeelliseksi mennyt maailman meno ja vain pöhkömmäksi menee. Muistakaa polttaa vastuulista ruohoa, niin maailma varmasti pelastuu teidän mukaan. 

#ympäristölautakunta #ympäristöystävällisiä #marikekko #hm #muoti #liha #lihatuote #feministipuolue #finlayson #historia #koijärviliike #demarit #vasemmistoliitto #koijärviliike #kertakäyttötuote #kasvishampurilainen #ulkomainonta #lentomatkat #keskusta #kotimainenliha #ruohoo #ruohoa #maailmapelastuu #kaupunginhallitus #pöhkömmäksi #maikivelä #halpatuotnti 

Jaa tämä sivu