7. huhti, 2021

Teno 2021

Tänään pitäisi tulla päätös Tenon kesän 2021 kalastuksesta. Aika varmasti kaikki kalastus kielletään joella useaksi vuodeksi. Norja teki jo päätöksen asiasta ja suositteli sitä myös Suomella. Kolmen viime vuotena jokeen on noussut todella huonosti kalaa ja viime kesä oli asian suhteen pohjanoteeraus. On hyvä, että asialle tehdään jotain, mutta silti asia harmittaa.

Itse meinaan mennä kesällä Tenolle Nuorgamiin Lohirantaan, vaikka kalastus olisikin kiellettyä. Nimittäin Tenon maisemat tarjoavat paljon muutakin valokuvaajalle. Eniten toivon nyt, että edes Suomen ja Norjan raja pysyisi auki kesällä. Haluaisin kuvata Norjan rannikkoa ja sen  pieniä kyliä. Myös lintusaarilla olisi mukava käydä. Samoin aijon valokuvata Tenoa ja sen lähiympäristöä. Lohivapa vain vaihtuu tänä kesänä kameraan. Kyllä senkin kanssa ainakin yhden kesäloman hyvin viettää. Tenojokilaakson valo on ainutlaatuista, joten se pitää taas kesällä kokea. Samalla voi hyvin tukea Tenon paikallisia yrittäjiä.

#teno #tenonkalastus #tenonkalastus2021 #lohijoki #norja #suomi #suositus #kalstuskielto #kiellettykalastus #lohtanousee #lhtanouseetodellahuonosti #joki #jokeen #valokuvata #norjanrannikko #pienetkylät #rajaauki #lohi #lohivapa #lohivapavaihtuu #kesäloma #lähiympäristö #tenonyrittäjät #tenonvalo #tenononjokilaakso #lintusaaret #lohenkalastus #lohiranta #nuorgam #tenonpaikalliset #yrittäjät #raja #suomenjanorjanraja #suomenjanorjan

Jaa tämä sivu