2. huhti, 2021

Ulkonaliikkumisrajoitukset?

Ulkonaliikkumisrajoitukset ovat nyt hallitukselta naftaliinissa. Ne kaatuivat  eduskunnan perustlakivaliokunnassa lain huonoon valmisteluun. Tämä taas todisti sen, että asiat ei parane vaikka avustajien määrää kuinka kasvatettaisiin. Vain byrokratia ja velan määrä kasvavat. Ihmiset olisivat kyllä hyväksyneet ulkonaliikkumisrajoitukset, mutta ei niin kuin hallitus niitä halusi. Oikeudenmukaisuudesta ei ollut tietoakaan hallituksen esityksessä. Yrittäjiä ja eri kansalaisryhmä kohdeltiin hyvin eri tavoilla, mikä ei sopinut mitenkään  kansan oikeustajuun.

Hallituksen sädekehä alkaa pikkuhiljaa himmetä. Eilisessä Ylen gallupissa pääoppositiopuolueet Perussuomalaiset ja Kokoomus olivat kärjessä. Se varmasti antaa ajattelemisen aihetta pääsiäisen aikaan eri puolueissa. Saattaa olla, ettei halitus selviä tuosta pelkillä pääsiäismunilla. Paljon soraääniä on nyt kuulunut jopa hallituspuolueiden omista riveistä.

#hallitus #ulkonaliikkumisrajoitukset #eduskunta #perustuslakivaliokunta #velka #byrokratia #avustajienmäärä #sädekehä #yrittäjät #kansalaisryhmä #yle #ylegallup #pääsiäinen #pääsiäismuna #ajattelemisenaihetta #soraääniä #naftaliini #velanmäärä #kansanoikeustaju #pääoppositiopuolueet #hallituspuolueidenrivit #soraääniä

Jaa tämä sivu