24. maalis, 2021

Liikkumisrajoitukset

Liikkumisrajoitukset tulivat, kuten vähän ounasteltiin. Periaatteessa voisi kannattaa, jos ne koskisivat kaikkia tasapuolisesti. Kuitenkaan maamme rajoja ei ole saatu vieläkään kuriin. Porukkaa lappaa Ruotsista, Virosta ja Venäjältä, eikä tältä ryhmältä vaadita koronatestejä tai koronatodistuksia.

Samaan aikaan Suomessa porukka saisi mennä omalle mökille, mutta ei vuokramökille. Erikoisliikkeeseen ei saa mennä, mutta Alkot ovat auki. Citymarketista voi ostaa lenkkarit ruuan kanssa, mutta ei erikoisliikkeestä. Stockmannilla ei kerroksiin saisi mennä. Kun samaan aikaa kansanedustaja  Paavo Arhinmäki twittaa tyhjältä Stadionin katsomosta jalkapallo-ottelusta, niin kansan ymmärrys alkaa olla todella koetuksella. Arhinmäki näyttää keskisormea kansalle ja osoittaa, että tavikset ovat asia erikseen.

Kohta varamaan alkaa tulla taas vierastyöläisiä ulkomailta marjatiloille. Hallitus siis saa päättää kuka saa yrittää ja kuka ei tässä maassa. Tasan eivät käy onnen lahjat. Kohta lisää yrityksiä on todellisissa ongelmissa Suomessa. Nyt yrittäjiä koetellaan rankalla kädellä. Vain Jumala armahtaa, hallitus ei.

#ulkonaliikkumisrajoitukset #rajatvuotaa #rajat #mökki #vuokramökki #koronatesti #venäjä #ruotsi #viro #erikoisliike #alko #stockmann #kerrokset #citymarket #paavoarhinmäki #stadion #jalkapalloottelu #kekisormeakansalle #keskisormi #marjatila #vierastyöläiset #tavikset #taviksetasiaerikseen #kansanedustaja #jumala #jumalaarmahtaa #hallitusei #yrittäjät #yrittäjätvaikeuksissa #erikoisliike

 

 

Jaa tämä sivu