10. maalis, 2021

Disney-kanava

Hankittiin Jaanan kanssa Disney maksukanava. Kun kanava tuli ajattelin, etten koskaan hankkisi Disney-kanavaa. Ihminen kuitenkin muuttaa mieltään, kuten minäkin. Kanavalla on hyviä luonto-, matkailu- ja kalastusohjelmia. Tietysti lisäksi sarjoja, piirrettyjä ja elokuvia.

Korona on lisännyt ainakin meidän perheessä maksukanavien katselua. Valokuvauksen lisäksi tulee katsottua paljon telkkaria. Huonojen ohjelmien sijaan voi katsoa sitä, mistä itse pitää. Kalastusohjelmat ovat hyvää ajanvietettä ja joskus pitää vielä päästä kalastamaan suuria tonnikaloja. On sen verran kovaa puuhaa ja tulee kunnon kaloja. Kuvassa vavalla pyydettyä tonnikalaa nostetaan Pin Wheel aluksen kannelle.

Vielä pitäisi ainakin yksi  kanava hankkia. Se olisi Art Channel ja sitten näitä maksukanavia olisi viisi ja se alkaisi kai riittää meidän perheessä. 

#disney #disneykanava #artchannel #tonnikalaa #pinwheel #maksukanava #ajanviete #korona #valokuvaus #kalastusohjelmat #tonnikala #suuritonnikala #urheilukalastus #vapakalastus #kalastus #sportfishing #fishingreel #bigtuna #tunafishing #fishing #sportfiske 

Jaa tämä sivu