5. tammi, 2021

Liukasta

Nyt kannattaa varoa ulkonaliikkumista. Nyt on vaarallisen liukasta. Olin eilen kuvaamassa Lauttasaaresssa, ja pitää sanoa, että pelkäsin monta kertaa menevänäni nurin. Sain tasapainoilla oikein kunnolla ja illalla ostin sitten nastat kenkien pohjaan. Tosin ei se pystyssä pysyminen niidenkään kanssa ole varmaa.

Oheisen kuvan mäessä oli kyltti, ettei talvikunnostusta, vaikka ohi menee varmasti satoja ihmisiä päivittäin. Sen sijaan huoltoyhtiöt on todella huonosti hiekoittaneet taloyhtiöiden edustaa. Muutama hiekanjyvä siellä täällä ei paljoa tilannetta pelasta. Vats sitten, kun jonkun lonkka murtuu saatetaan aloittaa katuja hiokottamaan paremmin. Hoka talvi aivan sama tilanne. talvi jotenkin ylläöttää taloyhtiöt ja hiekkaa ei käytetä tarrpeeksi. Tulee kyllä ikävä vanhanajan talonmiehiä ja sitä miten kiitettävästi he hiekoittivat jalkakäytävät.

#liukasta #talvi #eihiekoitisusta #eitalvikunnostusta #lauttasaari #huoltoyhtiöt #nastatkenkiin #kenkienpohjat #nastat #mäki #jalkakäyttävät #lonkkaleikkaus #hiekka #hiekoitus #hiekanjyvä #siellätäällä #ulkonaliikkuminen #hiekoittaneet #taloyhtiöt #talonmies #pelkäsin

Jaa tämä sivu