3. joulu, 2020

Gallup

Ylen uusin Gallup kertoo, että Jussi Halla-aho on palannut jälleen kukkulan kuninkaaksi politiikassa. Marinin ja Demareiden ykköspaikka on vaihtunut kakkossijaan. Mitä varmimmin nämä kaksi puoluetta taistelevat kuntavaalien ykköspaikasta.

Gallup näyttää miinusta Keskustalle ja Kokoomukselle. Keskustalle miinusmerkki on ikävää, vaikka juuri on vaihdettu uusi puheenjohtaja. Keskusta ei ole lähtenyt kasvu-uralle vaikka Mikko Kärnä on liittynyt Vihreiden ja Kokoomusnuorten kannabis vaatimukseen, että "maaseudulla saataisiin viljellä kannabista ja siitä tehtäisiin Suomen vientituote#. Mihin on unohdettu nuska, mikä on täysin tuotituote, Jussi Hallo-aho myllytti vielä Antti Kurvista eduskunnassa ja Kurvinen joutui totamaan, että maaseudulle mahtuvat Kepun lisäksi, myös Perussuomalaiset. 

Hyvin ei mene Kokoomuksellakaan ja käyrä näyttää yhä vahvasti alaspäin. Vasemmistoliitolla alkaa kohta loppua jo prosentit ja kannatus lähennellä Kristillisdemokraattien kannatusta.

Halla-aholla ja Persuilla on helppoa vyöryttää agendaansa, sillä heidän puolella ei ole ketään. Jussin kilpipuolustus kestää vaikka iskuja satelee joka puolueesta. Marinin joutuu nyt miettimää uutta strategiaa, jos mielii nousta uudelleen ykköspaikalle. Nyt kansa hyräilee tyytyväisenä keskuskustelupalstoilla ja eliitin skumppa maistuu tällä hetkellä varsin karvaalta. Nyt on selittelyille jälleen tilaa.

Itse en ole Halla-ahon kannattaja, mutta on hauskaa katsella kuinka eri puolueissa alkaa taas todellinen selitysten aika. Halla-ahon kuiva retoriikka puree nyt hyvin kansan syviin riveihin ja hänestä voi tulla Helsingin uusi pormestari

#gallup #persut #perussuomalaiset #vasemmistoliitto #demarit #sannamarin #ykköspaikka #kukkulankuningas #eliitinskumppa #karvasskumppa #kilpipuolustys #jussinkilpipuolustus #kristillisdemokraatit #jussihallaaho #kokoomus #mikkokärnä #keskusta #anttikurvinen #kannabis #kannabistamaaseudulla #kannabiksenkasvatus  #kunnallisvaalit #nuuska #tuontituote #selittelyä #helsinginpormestari #hallaahostapormestari #pormestari #uusipormestari

Jaa tämä sivu