27. marras, 2020

Kaikenkarvaiset ystäväni

Aivan mahtavaa oli huomata eilen, että rakastetusta Brittiklassikosta "kaikenkarvaiset ystäväni" oli tullut uudistetu versio Ylen Areenaan. Sarjahan kertoo eläinlääkäri James Harriotin seikkailuista Yorkshiren maaseudulla 30-luvulla.

Aivan tarkkaan uusi versio ei noudata vanhaa sarjaa ja hyvä niin. Kuitenkin on aivan huomata, että sarjassa on upea puvustus ja lavastus. Samoin näyttelijät ovat suorituksissaan aivan huippuun viritettyjä. Sarjaan on selvästi satsattua ja se näkyy lopputuloksessa. Myös persoonallisia hahmoja on löydetty sarjaan ja se on tämän ohjelman suola. Huonoja ei ole dronella otetut ilmakuvatkaan maaseudun luonnosta ja nummista. Sarja on osoitus, ettei aina sarjoissa tarvitse olla väkivaltaa, että se olisi hyvä.

Sarjaa katsoessani tulee mieleeni myös äitini, jonka lempiohjelma oli alkuperäis-sarja 70-luvulla. Katsoin myös itse sarjaa nuorena ja sen monet uusinnat.

#kaikenkarvaisetystäväni #eläinlääkäri #jamesharriot #yleareena #yle #näyttelijät #puvustus #lavastus #persoonallinen #luonto #nummet #väkivalta #lavastus #drone #äiti #alkuperäissarja #ilmakuva #brittiklassikko

Jaa tämä sivu