30. loka, 2020

Oireilua

Vihreät näyttävät oireilevan hallituksessa. Onko se oireilua siitä, että puolue aikoo livistää hallituksesta ennen kuntavaaleja. Silloin voi vaatia mitä vain , kun tietää että kohta lähdetään. Vai onko se vain realismia siitä, että kannatusta pitäisi nostaa. Toisaalta voisiko puolue kannatuksellaan saada enempää. Puolue oli vasta viidenneksi suosituin puolue ja sillä on silti ulkoministerin ja oikeusministerin, sekä ympäristöministerin salkut.

Aika moni vihreä on äänestäjä on puolueelta kadonnut. Viime aikoina puolueelta on tullut aika radikaaleja vaatimuksia. Aika monelle äänestäjälle on iso asia, että puolue ajaa, että laittomat maahanmuuttajat saisivat jäädä Suomeen pysyvästi. Sitä voi kannattaa Demarit ja Vasemmistoliitto, mutta entä sitten Keskusta. Jos kaikki maahanmuuttajat saavat jäädä tänne, niin on se aika suuri vetovoimatekijä. Aivan, kun Juha Sipilä tervetulotoivotuksesta Suomeen ei olisi yhtään mitään opittu. Viimeaikaiset levottomuudet Ranskassa sananvapaudesta, eivät ainakaan edistä suomalaisten turvallisuudentunnetta. Asiasta on varoittanut Supo. Sillä ei kuitenkaan taida olla mitään väliä, kunhan maahan saadaan puolueelle uusia äänestäjiä, kun  omat kansalaiset eivät siihen enää usko.

#oireilua #vihreät #keskusta #vasemmistoliitto #demarit #puolue #vetovoimatekijä #tervetulotoivotus #juhasipilä #ranska #sananvapaus #supo #maahanmuutto #hallitus #lähtöhallituksesta #ulkoministeri #oikeusministeri #ympäristöministeri #kansa 

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Jaa tämä sivu