25. syys, 2020

Mielenosoitus

Eilen oli eduskunnan edessä mielenosoitus matkailualan puolesta. Vähän oli vaisu mielenosoitus. Paikalla oli aika hintsusti väkeä. Ei ollut massat lähteneet liikkeelle Lapista. Oliko sillä mahdollisesti merkitystä, että suurin osa alan työtekijöistä lienee tällä hetkellä lomautettu. Mitä olen sivusta kuullut, niin alalla on kyllä aika lohdutonta. Ainakin niille, jotka myyvät yritysmatkoja. Ei taida sähköposti laulaa, eikä puhelin soida. Kokonaisuudessaan matkailuala on todella tärkeä ala Suomelle kuin myös muille maille.

Torvea soittavien linjaautojen ohimarssi oli aika vakuuttava eilen. Myös linjaautoyhtiöille matkailun kyykkääminen on karua arkea. Myös puheet olivat eilen ihan hyviä, ainakin ne mitä kuulin. Ne olivat sovittelevia ja rakentavia, kuten asiaan kuuluu. Toivottavasti matkailuala toipuu vielä.

#eduskunta #matkailu #matkailuala #mielenosoitus #yritysmatkat #linjaautoyhtiöt #karuaarkea #hintsustiväkeä #sähköpostilaulaa #puhelin #lappi #massat #työntekijät #eduskunta #lomautus #lomautettu #torvensoitto

Jaa tämä sivu