4. syys, 2020

Pormestari

Hjallis Harkimo haluaa Helsingin pormestariksi. Harkimo aikoo muuttaa siis Helsinkiin. Kyllähän Sipoonrannasta taksilla tai sähköpyärällä nopeasti Helsinkiin tulee. Tuleekohan Jethro Rostedtistä sitten apulaispormestari. Siis olisihan se imagotappio, jos Jethro Helsinkiin muuttaisi, ainakin Helsingille. Liike Nyt oli liike, josta ei pitänyt tulla puoluetta. Sanna Marinin pitäisi ottaa Harkimo hallitukseen ja antaa ministerin paikka. Sillä ilman Harkimoa Antti Rinteestä ei olisi tullut koskaan pääministeriä, eikä sitten sivupolkua pitkin Sannastakaan, Harkimon mukaan Helsinkiä ei johda kukaan. Jos näin on, niin eikö se ole aivan helvetin hyvä asia. Sillä Helsingin tase näyttää ylijäämää. Eikö noita huonotaseisia kuntia ole tässä maassa jo ihan tarpeeksi.

Sitä pitää ihmetellä, että miten puolueenjohtajalla voi olla oma ohjelma Nelosella. Piäisikö jokaisella puolueella olla oma ohjelma Sanna Marinin "Satutunti", Petteri Orpon "Yrityshautomo kanoille", Li Anderssonin "Verovapaa punapäoma yhteiskunnassa", Katri Kulmunin "Avaruushallinto", Sari Essayahin "Näin eheydyt", vihreiden "Näin lopetat tehtaat ja persujen "Mestari rajavartijana". Kun Jetron ja Hjalliksen ohjelmaa katsoo heken, niin saattaa olla aika varma, ettei näiltä herroilta ainakaan käytettyä autoa ostaisi, veneestä puhumattakaan. Jos tämä on Nelosen parasta kultturitarjontaa, niin aika ohutta on yläpilvi Sipoon yllä.

Taitaa Hjallis olla ottanut Paavo Väyrysen opit käyttöönsä. Paavohan aina kertoi ennakkoon miten vaaleissa käy. Aika pitkä matka Sipoonrannasta on Jan Vapaavuoren paikalle. Ainakaan se ei näy viimeisessä gallupissa. Vähän yli prosentin kannatus, joten nyt Harkimon kannattaa alkaa jo sovittaa pormestarin viittaa yllensä.

#gallup #hjallisharkimo #liikenyt #pormestari #helsinginpormestari #holygrale #liandersson #katrikulmuni #sannamarin #imagotappio #anttirinne #nelonen #jethrorostedt #verovapaapunapääomakojamossa #avaruushallinto #näineheydyt #yrityshautomokanoille #nelosenkulttuuritarjonta #paavoväyrynen #sariessayah #sipoonranta #punapääoma #janvapaavuori #auto #vene #yläpivi #ohuttayläpilveä #taksi #sähköpyörä #tase #ylijäämä #pormestarinviitta #kunnalisvaalit #vaalit "helsinginpormestari

Jaa tämä sivu