14. elo, 2020

Työllisyys

Näyttää siltä ettei hallitus välitä yhtään työllisyydestä. Työllisyystoimia on siirretty kokoajan ja suuri tilannekuva on hallituksen työllisyyspolitiikassa aivan hukassa. Valtiovarainministeri ennakoi, että ensi vuonna työttömyys on Suomessa 9%. Tämä on siis optimistinen arvio. Se voi olla yhtä hyvin 12-13%. Jos tähän lukuun korot nousevat markkinoilla, niin työttömyys kasvaa ennätysvauhtia.

Vaikka Sinisten Jari Lindström ei ollut kaikkien mielestä hyvä työvoimaministeri, niin hän ainakin teki ja pani omaa kroppaa likoon aivan eritavalla kuin demareiden Timo Harakka ja Tuula Haatainen.

Käsittämätöntä on se, että nyt on ehdotettu, että viimeisenä yritykseen tullut joutuisi ensimmäisenä lähtemään yrityksestä. Miten nuoret voivat ostaa asuntoja ja uskoa tulevaisuuteen , jos ensimmäisenä heidät pannaan yrityksestä ulos. Nuorelle ei tule varmasti uskoa myöskään vihreiden työllisyystoimista. Vihreiden mielestä työllisyys poistuu Suomessa, kun ulkomailta tuodaan 80000 työperäistä maahanmuuttajaa ja perässä heidän koko sukunsa. Suomessa on varmasti työvoimaa tarpeeksi, jos nuorille annetaan vain mahdollisuus. Pitää vai pyöritellä päätä noiden vihreiden käsittämättömien ehdotusten kohdalla. Heiltä on suomalaisten arkirealismi karannut hyvin kauaksi ulapan taakse. Nuorille pitää koittaa antaa edes uskoa tulevaisuuteen ja työllisyyteen. Nyt ei varmasti hallituksen työllisyystoimet toteudu. Nyt se on piimää villasukassa, vaikka tavoitteet olivat kovia.

#työllisyys #työttömyys #valtiovaraiministeriö #ministeri #hallitus #demarit #vihreät #siniset #maahanmuuttaja #työperäinenmaahanmuutto #tuulahaatainen #jarilindström #timoharakka #nuoret #nuortentyöllisyys #suku #arkirealismi #uskoatulevaisuuteen #yritykset #korot #korotmarkkinoilla #työllisyystoimet #villasukka #piimäävillasukassa #työllisyydentlannekuva #ulappa 

Jaa tämä sivu