5. elo, 2020

Keskusta

Keskustassa näyttää kuohuvan, kun Annika Saarikko haastoi istuvan puheenjohtaja Katri Kulmunin. Mukaan tuli myös prinssejä tavoittelemaan puheenjohtajuutta. Petri Honkasella pitää olla Paavo Väyrysen puheenlahjat ja pyrkyryys, jos hän aikoo voittaa tulevan puheenjohtavaalin. Naiset ovat siis kuskin paikalla ja nähtäväksi jää kumpi heistä tulee kisan voittamaan.

Jos Keskusta vaihtaa puheenjohtajaa, niin mitä siitä seuraa. Ainakin suurempaa hajaannusta, jos Saarikko tulisi valituksi ja häviäisi sitten ensi kevään kuntavaalit. Pitää muistaa, että Saarikko oli hyvinkin näkyvästi esillä edellisessä hallituksessa toteuttamassa soteuudistusta ja maakuntamallia. Häntä pidetään enemmän Juha Sipilän siipeen kuuluvana. 

Olisi aikamoista, jos Kulmuni saisi väistyä puheenjohtajan paikalta ilman yhtään hävittyä vaalia. Se kertoisi hyvin tästä ajasta ja puolueissa tapahtuvasta valtapelistä. Missä sen jälkeen olisi keskustassa puolueen yhtenäisyys ja oikeudenmukaisuus. Häviö kunnallisvaaleissa sen jälkeen saattaisi repiä auki paljon syvempiäkin haavoja Keskustassa. 

#keskusta #puheenjohtajavaali #naiset #prinssit #kuskinpaikalla #puheenjohtaja #keskustanpuheenjohtaja #soteuudistus #maakuntamalli #juhasipilä #katrikulmuni #annikasaarikko #valtapeli #valtapelipuolueissa #syvempiähaavoja #kunnallisvaalit #petrihonkanen #keskusta

Jaa tämä sivu