4. elo, 2020

Maski

Maskeista taas puhutaan, vaikka lopullista päätöstä ei saada aikaan. Samaan aikaan saamme lukea Linnanmäellä tapahtuneesta joukkoaltistumisesta. Paikka, joka pitäisi ehdottomasti pitää kiinni vieläkin. Oli käsittämätön päätös avata huvipuistot.

Jotenkin tuntuu ihmeelliseltä kuinka maskiasiaa vieläkin vatvotaan. Totuus on kuitenkin se, ettei maskeja ole vieläkään tarpeeksi kaupoissa. Asia, josta kirjoittaa myös aamun Ilta-sanomat. Tulee myös todella kalliiksi, jos viisipäinen perhe kuluttaa kymmenen maskia päivässä. Aikamoinen kuluerä vähävaraisille perheille. Riittääkö suositus vai pitäisikö olla maskipakko julkisissa paikoissa. Ainakaan en tiedä itse mitä teen, jos tulee ainoastaan pelkkä suositus.

Ainakin hoitopaikoissa tilataan tällä hetkellä todella suuria eriä kasvomaskeja. Nyt pitäisi saada maskipäätös nopeasti aikaiseksi, että edes tiedettäisiin, mitä tulee tapahtumaan. Maskiasiaakin vielä paljon tärkeämpi asia on omaishoitajat. Miten he jaksavat vai hautautuvatko he kaiken työtaakan ja huolen alle?

#maski #maskit #maskipakko #omaishoitajat #korona #koronavirus #mask #iltasanomat #julkisetpaikat #huvipuisto #linnanmäki #joukkoaltistuminen #työtaakka #huolet #maskipäätös #vähävaraisetperheet #maskipäätösnopeasti #kuluerä #lapsiperheet #eräkasvomaskeja

Kuvassa: falskaava maski

What do you want to do ?

New mail

Jaa tämä sivu