29. heinä, 2020

Sumua ja sadetta

Aamulla oli hyvä kuvausilma, kun Norjan sääennusteen mukainen sumu leijaili Espoon peltojen yllä. Kello herätti jo klo 4.00, mutta silloin ei sumua vielä ollut. Viiden maissa näytti jo hyvältä, joten ponnahdin silloin ulos. En olisi milläään jaksanut kävellä, mutta pikku hiljaa vanha volkkarikin alkoi vertyä. Kuvauspaikalle ei ollut paljon kuvattavaa, joten alle tunnissa homma oli kasassa ja ihan mielenkiintoisia valokuvia oli kasassa.

Kotiin tultuani haukkasin nopeasti pari paahtoleipää ja singahdin uudestaan ulos. Ehkä tämä kuvausreissu olisi pitänyt jättää väliin. Vettä alkoi tulla oikein kunnolla. En ottanut järjestelmäkameraa ulos kameralaukusta, vaan otin kuvat kännykällä. Kyllähän siinä kastui oikein kunnolla, vaikka sateenvarjo oli mukana. Onneksi aika raffeja-valokuvia tuli sateessakin. Oikeastaan oikein mielenkiintoinen sarja erilaisia kuvia. 

Sisällä vedin nopeasti villasukat jalkaani ja laitoin farkut kuivumaan. Kyllä kotona oli mukava olla.

#kuvausilma #norjansääennuste #sumu #kävely #vanhavolkkari #valokuva #kuva #järjestelmäkamera #kännykkä #kamera #paahtoleipä #singahdin  "kameralaukku #sade #sateenvarjo #märkä #kastua #villasukat

Jaa tämä sivu