27. heinä, 2020

Heinäkuu

Heinäkuun viimeistä viikkoa viedään kovaa vauhtia. Hyvä kesä on ollut ilmojen suhteen. Vaikka vettä on välillä on tullut rankasti, niin aurinkoakin on riittänyt sopivasti. Joka puolella Suomea taitaa olla hyvät marjamarkkinat. Lakkaa on olluut pohjoisessa ja etelässä mustikkaa, vadelmaa ja metsämansikkaa. Muuten en itse tietäisi niistä mitään, mutta Facebook tietää kaiken. Vadelmiakin toiset ovat poimineet luonnosta 5 litraa päivässä. Se on hyvin se. Siihen vielä mustikat päälle, niin pakastin on jo kohta täynnä hekkuja talveksi. Ei tarvitsi mitään hömppäpillereitä, kun syö päivittäin marjoja ja saa niistä vitamiineja.

Minä taidan lähteä taas kuvaamaan taloprojektia. Siitä tulikin paljon pidempi proggis, kun alussa luulin. Kuvassa olevaa graffitia ei enää ole, vaan tuokin kohta on jo palasina.

#heinäkuu #eloluu #marjanpoiminta #vadelmat #mustikat #lakka #pohjoinen #facebook #hömppäpillereitä #metsämansikka #graffiti #purkutalo #valokuvaus #taloprojekti #herkku #pakastin #vitamiini #psyö marjoja #syömarjoja #päivittäin 

Jaa tämä sivu