20. heinä, 2020

Viikonloppu

Kyllä oli upea viikonloppu kaiken puolin. Hyvää kalastusta, aurinkoa, loistavaa lähiruokaa ja yhdessäoloa. Eilen kaiken kruunasi vielä kerrassaan mykistävä aamusumu neljän ja kuuden välillä. Aamulla piti lähteä kalaan, mutta katsottuani ulos ikkunasta tulin toisiin aatoksiin. Oikein kunnon hernerokkasumu oli menossa. Niinpä otin kameran ja lähdin metsään. Miten kiehtovalta metsä näyttääkään sumulla. Kaikki korostuu kihtovaksi runoksi. Kuvasin myös järvelä rannan tukkeja ja kaisloja. Tunnin kuluttua näkyikin jo vastarannalle ja jatkoin kuvaamista. Miten paljon kiehtovaa kuvattavaa tuleekaan sumusta. 

Päivällinen oli hyvin yksinkertainen, mutta loistava. Savustettua ahventa, lähitilalta haettuja sikli-perunoita, majoneesia, voita, tiiliä, raparperipiirakkaa ja vanilijakastiketta. Kyllä oli sen jälkeen kiitollinen ja autuas olotila. Kyllä vaan kesällä on hauskaa.

#valokuvaus #viikonloppu #sikliperunat #raparperipiirakka #runo #savustetuahvenet #ahvenet #kamera #aamusumu #metsä #ahven #kalaruoka #kala #aurinko #yhdessäolo #hernerokkasumu #päivällinen #photography #fotography #luonto #luontokuvaus #sumu #tilli #voi #majoneesia 3vanilijakastike #autuasolo #kalstus #urheilukalastus #lähitila

Jaa tämä sivu