23. kesä, 2020

Purkua ja rakentelua

Tänään hallitus on purkanut ja yrittänyt rakentaa. Purkulistalla on ollut eri maiden matkustusrajoituksia. Se onkin sitten jo eri asia, että onko kohta turvallista matkustaa Saksaan tai Italiaan. Saksassa koronavirus jyllää nyt toisin paikoin varsin rankasti. Nyt pitäisi matkustamista välttää mahdollisimman paljon, vaikka se olisikin ajatuksissa hyvinkin kesäistä ja mukavaa. Ruotsi pitää ainakin kiertää kaukaa vielä pitkään.

Eduskunta on taas yrittänyt keskustella hoitajamitoituksesta. Sehän oli se kuuluisa parin tunnin juttu. Peliin kuuluu, että kaikki puolueet  syyttävät varsin härskisti toisiaan. Tosiasia on, että kymmeniä tuhansia vanhuksia kuolee ennen lain aikaansaannosta. Kaikki pitäisi olla kunnossa 2023 ja talous tasapainossa. Ulkomaan kohteisiin ja hävittäjiiin kyllä riittää rahaa. Rahat loppuvat heti Suomessa, kun puhutaan vanhuksista. Nytkin kaikki puolueet yrittävät härskisti vedättää äänestäjiä. Totuus on, etteivät he ole kiinnostuneita vanhusten hyvinvoinnista.

#koronavirus #hoitajamitoitus #turvallisuus #ulkomaanmatkailu #italia #saksa  #eduskunta #parintunninhoitajamitoitus #hävittäjät #raha #vanhukset #petetytlupaukset #hallitus #hallituksenturhatlupaukset #ruotsi #2023 #taloustasapainossa #härskisti 

 

What do you want to do ?

New mail

Jaa tämä sivu