22. kesä, 2020

Juhannus

Juhannus oli taas aivan mahtava. Siitä ammentaa positiivista energiaa tuleville viikoille. Varmasti juhannus tulee mieleen myös talven loskaisina päivinä. Ilmat olivat auringon suhteen kyllä kohdilleen. Pari viimeistä päivää kyllä tuuli melkoisesti, mutta se mukavasti myös vilvoitteli olotilaa. Hangossakin tuli käytyä. Siellä tuuli todella kovaa, mutta sekin oli hieno kokemus. Paljon oli väkeä liikkeellä Hangon rannoilla. Viimeisenä päivänä aurinkovarjo kaatui tuulen voimasta. Nyt ei pettänyt aurinkovarjon varsi, vaan pöydän laudat murtuivat. Onneksi sain varjon ilmassa kiinni, ettei pöydällä ollut kamera rikkoutunut.

Tietysti syötyä taas tuli yllin kyllin. Siiasta tehtiin minuuttimarinaadia, ahvenia savustettiin ja haukea fileerattiin. Kaksi uutta makuakin tuli kokeiltua. Toista en kerro, koska kaikki eivät olleet siitä samaa mieltä. Tosin eivät maistaneetkaan sitä. Sen sijaan mutakakku ja mustikkarahka sai monelta ylistystä.

#maku #juhannus #kesä #kesäruoka #juhannusruoka #minuuttimarinaadi #siika #ahven #savustus #hanko #hangonrannat #aurinkovarjo #mutakakku #mustikkarahka #tuuli #kamera #valokuvaus #photography #fotography #kamera #positiivistaenergiaa #talvenloska #loskainentalvi #aurinko #ihanaaurinko

What do you want to do ?

New mail

Jaa tämä sivu