31. touko, 2020

Lento

Tullessani kuvaamasta kohti kotiani Espoossa, niin näin taivaalla lentokoneen. Kone kiinnitti huomiota, koska se lensi niin matalalla ja siinä oli niin vähän tekstiä. Sanoin Jaanalle, että olikohan siinä joku sotoilaskone. Kotona luin lehdistä, että iltapäivällä saapui lento Turkista, missä oli al-Holin leiristä saapuneita lapsia ja äitejä. Sitä en varmasti tiedä, onko tuo se lento, mutta saattaa hyvinkin olla. Ehkä ulkoministeri Pekka Haavisto saattaisi tietää siihen vastauksen. 

Lehdistössä ilmoitettiiin, että koutiutetut "palanneet Suomeen kaupallisella reittilennolla" ilman viranomaisia. Mukana ei ollut suomalaisia viranomaisia. Minua ihmetyttää se, että mikä kaupallinen reittilento on lentänyt Suomeen koronaikana. Viranomaisten puuttuminen lennolta ihmetyttää myös. Onko äidit olleet ilman vartiointia lentokoneessa?

#lento #lentoturkista #alhol #turkki #ulkoministeri #pekkahaavisto #matalalla #sotilaslento #vastaus "espoo #lentokone #viranomainen #vartiointi #koronaika #lento #korona #royalairforce

Jaa tämä sivu