27. touko, 2020

Kähmintää

Taas on meneillään poliittinen nukketeatteri, jossa naruja vetelee demareiden puheenjohtaja Antti Rinne. Kylällä puhutaan jo yleisesti, että kuka demareissa tekeekään isot päätökset. Tuntuu ettei pääministeri Sanna Marinin sana Keskustan Katri Kulmunille paina mitään, kun purjeveneen kippari Rinne laittaa pökköä pesään virkanimityksiin. Sulle ja mulle ja vähän vielä myös oman puolueen kavereille. Demareiden Tuula Haatainen esittää torstaina, että Työ ja elinkeinoministeriön kansliapäälliköksi nousee Raimo Luoma. Hän on ollut Antti Rinteen Polittinen valtiosihteeri ja entinen Huoltovarmuuskeskuksen  toimitusjohtaja.

Todennäköisesti huomaamme , että seuraavassa gallupeissa demareiden kannatus on jälleen kasvanut. Sen turvin on mukava jäädä kesälomille, kun nukketeatterin hahmot on laitettu oikeisiin oman puolueen virkoihin. Vedetään maskit ylös, maantierosvot ovat nyt kesälaukalla.

#nukketeatteri #demarit #keskusta #katrikulmuni #pääministeri #sannamarin #katrikulmuni #tuulahaatainen #virkanimitys #virkaninitys #työjaelinkeinoministeriö  #poliittinenvaltiosihteeri #gallup #kesäloma #anttiluoma #huoltovarmuusketju #entinentoimitusjohtaja #nukketestterinhahmot #pökköäpesään #maantierosvot #kesälaukka #maskit #maskikauppa 

Jaa tämä sivu