21. touko, 2020

Taide

On hienoa huomata, että taide voi hyvin koronaepidemian aikanakin. Museot ovat vielä vähän aikaa kiinni, mutta Flickr ja Instagram pullistelevat taidetta. Jopa Ylen Areenastakin on tullut viime aikoina riemastuttavan hyviä taideohjelmia. Marcel Duncamp, Basquiat, Richard Hambleton ja Joan Miró ovat esitelleet Ylen Areenassa taidettaan. Tuo Richard Hambletonista kertova dokukumentti on todella karun kiehtova. Kertomus siitä, että taiteilija voi vajota todella alas menettämättä luovuuttaan.

Ainakaan minä en ole kaivannut urheilua koronan aikana. Voi olla ilman urheilua, mutta en voi olla ilman taidetta. Moni voi olla asiasta tietysti erimieltä. Minäkin tein aamulla oman taidetuokion ja lähdin 4.30 kuvaamaan. Iltapäivällä voi sitten katsoa lisää valokuvataidetta Areenasta.

Kesäkuussa voi sitten jälleen tallustella katsomaan myös museotaidetta. Pitää tarkkaan miettiä mikä olisi silloin ensimmäinen kohde  vinguttaa museokorttia.

#korona #koronaepidemia #koronavirus #taide #miro #joanmiro #duchamp #marcelduchamp #basquiat #richardhambleton #dokumaentti #valokuvaus #doubleexposure #päälekkäisvalotus #kaksoisvalotus #sreetphotography #taide #museot #museokortti #taiteilija #taide #nykytaide #taidetuokio #flickr #instagram #instagramislife #artlife #artwork #valokuvataide 

Jaa tämä sivu