19. touko, 2020

Pääministeri kiukuttelee

Pääministeri Sanna Marin on kiukutellut julkisuudessa. Hän ei pidä siitä, että oppositio arvostelee hallitusta. Samaa ei varmasti taphatuisi, jos Demarit olisivat oppositiossa. Varmasti silloin Krista Kiuru ja Antti Lindtman ylistäisivät hallitusta. Sinänsä on sama onko Kiuru hiekoittamassa hallituksessa vai oppositiossa, niin tulos taitaa olla jutakuinkin aivan sama.

Kestääkö Marinin hermot. Hän on jo toistamiseen syyttänyt Kokoomusta valehtelusta. Mitä sanoo siihen Kokoomuksen Petteri Orpo. Sanna Marinin pinna oli lähellä palaa jo vaalitenteissä ollessaan Demareiden varapuheenjohtaja. Sääli, ettei Timo Soini ole hiillostamassa pääministeriä. Hän saattaisi saada pinnan purkautumaan oikein Tammerkosken lailla. Hän olisi siinä hommassa paras, eikä nykyisistä opposition puheenjohtajista ole siihen. Hallituksen arvostelu kuuluu aina demokratiaan, vaikka sitä ei meillä näemmä ymmärretä.

Sinänsä oppositio on käsitellyt aika silkkihansikkain hallitusta. On varmasti turhauttavaa kyselytunnilla, kun kukaan ei oikein vastaa kysymyksiin, oli sitten vastaajana Vihreiden Pekka Haavisto tai Demareiden Sanna Marin. Polku johtaa usein hyvin kaus kysymyksestä ja oikeasta vastauksesta. 

Hallitus pysyy tavoitteissaan, se merkitsee sitä, että talous on Suomessa tasapainossa 2023. Ehkä kuitenkin aikaisemmin näemme sen, että Antti Rinne ohjaa lentävää bussia, jossa kaikki suomalaiset ovat kyydissä. Bussipysäkille ei ole jätetty kuin taistelupari Persujen Jussi Halla-aho ja Keskustan Mikko Kärnä.

#sannamarin #demarit #kristakiuru #pääministeri #kansanedustaja "anttilindtman #anttirinne #bussikuskianttirinne #bussipysäkki #lentäväanttirinne #persut #jussihallaaho #keskustan #mikkokärnä #polku #kokoomus #petteriorpo #timosoini #siniset "kaikkisuomalaiset #oppositio #hallitus #sillkihansikkaat #vuoksi #tammerkosken #kyselytunti 

Kuva: Laura Kotila/FinnishGovernment

 

 

 

 

Jaa tämä sivu