23. maalis, 2020

Taidetta

Kotiinjäänti pitkäksi aikaa ei tarvitse välttämättä olla tylsää karanteenin takia. Sitä voi vaikka keksiä mitä päivien iloksi. Kun lakanoiden heiluttelu alkaa tylsistyttää voi katseensa siirtää taiteeseen. Voi miettiä niitä haaveita, mitä on aina siirtänyt eteenpäin. Alkaisiko sitomaan perhoja, tekemään koruja, maalaamaan posliinia vai mitä. Netti suorastaan pullistelee erilaisia tekniikoita. Ensin tilaus netin kautta ja postinkanto kotiovelle. Ovea avatessa on sitten parempi ottaa selvä turvaväli. 

Myös taidetta kannattaa kokeilla. Taaskin netti tarjoaa YouTubessa vaikka mitä tekniikoita klassisesta taiteesta aina Folk Artiin asti. Nykyisin on kiva maalata, kun on akryylimaaleja. Ne kuivuvat todella nopeasti, joten maalin kuivumista ei tarvitse odotella kuukausia kuten ranskalaiset impressinistit joutuivat tekemään.

Eli kotonakin voi olla todella hauskaa ja aina välissä voi lukea pari kirjaa. Luova ihminen kyllä keksii tekemistä, eikä valita koko ajna. Eli karanteeninkin voi kääntää hyvin voimavaraksi, jos koronavirus tulee lievänä. Nyt voi rohkeasti kokeilla jotain uutta. Taustalla olevan taulun on maalannut Erkki Virolainen. Se taulun hän maalasi 76 vuotiaana ja se oli hänen ensimmäinen työ maalaustaiteessa. Eli maalaamisen voi aloittaa aina, kuten kuuluisa folkartisti Grandma Moseskin teki.

#harrastus #maalaus #akryylivärit #folkart #impressionismi #impressionistit #taide #koronavirus #korut #korujentekeminen #postinkanto #kotiovi #turvaväli #rohkeus #folkartisti #grandmamoses #karanteeni #erkkivirolainen #worldtour #pensseli #abstract #abstrakti #taide #itetaide #modernart #artlife #artworld #artwork #lifeline #kansantaide #colour #posliininmaalaus

Jaa tämä sivu