18. maalis, 2020

Antiikkia

Amerikan kovimmat keräilijät on mulle kovin antiikkiohjelma telkkarissa. Ohjelmassa oikein sukelletaan tavarapaljouden sekaan ja joka kerta nähdään todella mielenkiintoisia esineitä. Ohjelma on samalla opettavainen, vaikka suurin osa on sellaisia, ettei niitä Suomessa näe. Kuitenkin paljon parempi kuin täkäläinen Huutokauppakeisari. Siinä tavaramäärä on aika masentavaa ja nykyisin kaikki tavaran tarjoojatkin ovat julkkikisia. Pöydän kulmalle on raapaistu vähän B-luokan tavaraa. Tosin siitä näkee hyvin miten köyhä maa Suomi on aina ollut.

Antique Archaelogy eli American Pickers on jo edennyt yli 300 jaksoon. Nykyisin sarjan jaksot voi katsoa myös jälkikäteen, mikä ilahduttaa ainakin minua suuresti. Mike Wolfe ja Frank Mitz ovat kyllä hauskoja heppuja ja myös heidän apulaiset tekevät todella hyvää duunia.

 

#amerikankovimmatkeräilijät #americanpickers #pickers #collectibles #antiquearchaelogy #keräily #antiikki #antiikkiesineet #car #bike #huutokauppakeisari #julkkis #mikewolfe #frankmitz #keräilyantiikki #vintagekeräily #vintage #mopo #kitch #kitsi #paperitavara #suomi #suomiköyhämaa #vuosikerta #vuosikertatavaraa #romu #romuantiikki #rustyantique #collector #collectors #toycollectors #fishingcollectors #vintagefishing #kalastusvälinekeräily  #duuni #huutokauppa #antiikkihuutokauppa #antiikkikeräily #vintagetavarat #vintagekeräily #vanhatavara #wanhattavarat

Kuva: Selby L. Bell

Jaa tämä sivu