14. maalis, 2020

Pienyrittäjät

Erityisesti nyt, kun Korona-virus kurittaa yrittäjiä, olisi hyvä todellakin suosia pienyrittäjiä. Tulisi valita aina pienempi yrittäjä kahdesta eri vaihtoehdosta. Muuten syntyy maailmaan vielän suurempia yrityksiä ja syntyy Suomeen vähemmän työpaikkoja.

Kuitenkin kansa menee vieläkin helpommin suurempiin kokonaisuuksiin. Viime viikollakin ihmettelin sitä, kun ihmiset valitsevat suuremman ravintolan. Vieressä oli parempaa ja maukkaampaa ruokaa edullisemmin, mutta porukka menee sisää suuremmasta ovesta. Se on todella omituista. Suuren ravintolat eivät teee ruoka sydänmellä. Paikan ei tarvitse olla iso, kunhan sydän on kohdallaan ja halu luoda oikeita elämyksiä. Silloin syntyy parasta katuruokaa. Myös syöjälle jää mieleen oikeanlaisia muistoja.

Nyt on vieläkin tärkeämpää tukee pieniä kotimaisia pieyrittäjiä. Vain suomalaiset yritykset luovat enemmän elintasoa suomalaisille. kotimainen työ kannattaa aina.

#suomalainen #suomi #koronavirus #työpaikka #ravintola #ruoka #pienyrittäjä #kokonaisuus #edullinen #sydän #elintaso #katuruoka #photography #fotography #lifeline

Jaa tämä sivu