1. tammi, 2020

2020

Taas on vuosi vaihtunut ja nyt on mukavan pyöreät lukemat 2020. Valitettavasti ilotulitteita on taas ammuttu, mutta onneksi aiempaa vähemmän. Ainakin Helsingissä on poliisi keronut, että ilotulitteita on ammuttu uudella ikävällä tavalla. Niitä on ammuttu ihmisiä, autoja ja asuntoja päin. Poliisi on twiitannut, että nyt järki käteen. Tämä kertoo aika paljon tämän päivän asenteista. Muista ei niin väliä, kunhan itsellä on kivaa.

Jos ilotulitteita ammutaan, niin eikö olisi järkevää, että kaupunki hoitaisi ne pienellä aluella keskustassa. Näin monien perheiden lemmikeiden ja koirien kauhujenyö jäisi toteutumatta. Myös se valtava määrä roskaa ja muovia jäisi luonnosta pois. Ainakin itse näin, että lähes kaikki roskat oli jätetty yöllä luontoon. Isoja pakkauksia, missä oli vielä muovitkin päällä. Ne mitkä jäävät luontoon eivät maadu todella pitkään aikaan. Eikö siis olisi parempi, että ilotulitteet hoitaisi viranomaiset. Onneksi Bauhaus ja Hong Kong ovat lopettaneet jo kokonaan ilotulitteiden myynnin. Milloin S ja K-ryhmä lopettavat kokonaan ilotulitteiden myynnin? Nyt olisi sen aika.

Kaikesta huolimatta oikein hyvää vuoden alkua ja koko vuotta!

#ilotulitteet #pakkaukset #ilotulitepakkaukset #muovialuontoon #twiitti #järkikäteen #lemmikkielämet #kiitosbauhaus #kiitoshongkong #muovialuontoon #bauhaus #honkong #photography #fotography #poliisi #poliisineuvoo #kauhujenyö 

Kuva Kansalaistorin ilotulitteista, jotka Helsingin kaupunki ampui taivaalle.

Jaa tämä sivu