31. joulu, 2019

2020

Ensi vuonna vaihtuu vuosi ja samalla alkaa uusi vuosikymmen. Muistan jotenkin missä oli vuonna 2000, mutta ei mitään hajua missä oli 10 vuotta sitten. niin se aika rientää. Tuntuu, että Suomella on suuria haasteita tulevalla vuosikymmenellä. Rauhalliset ajat ovat takana meilläkin ja tulevat vuodet näyttävät mihin suuntaan mennään. Kaikki ei kuitenkaan tule suoraan taivaasta omaan taskuun letkua pitkin. Helsingissä keskusta kasvaa, mutta sivukadut hiljenevät. Kaupunki ei tee paljon satsauksia sivukatujen koristeisiin ja niiden kaupunkikuvaan. Silti sivukadut ovat aina aidompia kuin ydinkeskusta. Kuvassa näyte siitä minkälaista elämä oli silloin Helsingissä kuin yleisin kulkuneuvo oli hevonen.

Nautitaan vuosikymmenen viimeisestä illasta ja toivotetaan onnea kaikille blogin lukijoille 2020! Loppuviikosta alkavat Lux-valoviikot, joten olkaa paikalla. Nekin ovat siellä ydinkeskustassa!

#lux "valoviikot #helsinki #photography #fotography #happynewyear #2020 #happynewyear2020 #keskusta #taivas #suomenhaasteet #omattaskut #sivukatu #luxhelsinki #kaupunkikuva #aitosivukatu #hevonen #aidompi #signebrander

Kuva: Helsingin kaupunginmuseo, kuvaaja Signe Brander.

Jaa tämä sivu