26. marras, 2019

Oikeudenmukaisuus

Luulisi ettei suomenkielistä sanaa oikeudenmukaisuus saisi rekisteröityä. Kuitenkin kun on kavereita korkeissa viroissa, mikä vaan onnistuu. Tuossa kuvassa on sanan perässä c-merkki. Luulisi, että sana sitten edes velvottaisi jotakin, mutta ei. Viime aikoina on eduskunnassa ollut kohuja tuon tuosta. Elämme ehkä värikkäintä poliittista aikaa vuosikymmeniin.

Antti Rinne selittelee joka päivä ja niin tuntuvat tekevän monet muutkin politikot. Viime päivinä Postin lisäksi Antti Rinne on selitellyt demareiden entisten kansaedustajaehdokkaiden teatterineuvos Veijo Blatzin ja Nina Castenin törkeitä ihmiskauppaepäilyjä.

Lonkerot tässä tapauksessa ulottuvat moneen suuntaan. Mukana on niin monta nimeä politiikan huipulta, että kyseessä on melkein pienikokoinen Tiitisen-lista. Mukana Drom Ry:n toiminnassa tai sitä tukemassa ovat olleet presidentti Tarja Halonen, Kokoomuksen Ilkka Kanerva, demareiden Paavo Lipponen, Liisa Jaakonsaari, Antti Rinne ja vihreiden Pekka Haavisto ja Outi Alanko-Kahiluoto. Varmasti on muitakin. Kaikki he ovat sitä mieltä, että heidän roolinsa on ollut yhdistyksessä hyvin pieni. Kuitenkin Drom Ry on saanut satoja tuhansia euroja tukea ja Baltzar teatterineuvoksen arvonimen, vaikka hänellä oli hovioikeuden tuomio ennen nimitystä.

Eli oikeudenmukaisuus on nimikkeenä hyvin venyvä. Se on varmaan, että monikultturisen varjolla tehdään tällä hetkellä todella paljon ongelmallisia ja kyseenalaisia päätöksiä. Politiikan huipulla voidaan rahaa siirrellä kaverin taskuun miten halutaan. Kun jotain negatiivista tapahtuu kukaan ei muista mitään ja heidän osuutensa asiaan on hyvin pieni. Onneksi sentään kuvilla on muisti ja niitä onkin käytetty monien demaripolitikkojen kohdalla muistia virkistävästi. Ulkoministeri Haavistokin on alkanut olla otsikoissa viime päivinä toimistaan omassa ministeriössään. Katsotaan miten tulevat viikot tuovat tullessaan. Alkaako hallituksen luotsaama pursi natista nopeasti liitoksissaan. Oikeudenmukaistako?

#teatterineuvos #veijobaltzar #demarit #ihmiskauppa #rikosepäily #presidenttitarjahalonen #ilkkakanerva #kokoomus #pekkahaavisto #ministerihaavisto #dromry #outialankokahiluoto #liisajaakonsaari #vihreät #ministeriö #ministeri #hallitus #suomenhallitus #ulkoministerö #oikeudenmukaisuus #ninacasten

Jaa tämä sivu