14. marras, 2019

Lehdissä

Lehtien ja somen puhutuin henkilö on ollut tällä viikolla demarien kaupunginvaltuutettu Husu Hussein. Kohu alkoi siitä, kun hän kertoi jättäneensä asiakkaansa moottoritielle rasistisyytösten vuoksi. Myöhemmin hän myönsi valehdelleensa asiasta. Eilen lehdet kertoivat, että Hussein on saanut useita petossyytteitä harhauttaessaan Turun kaupungin sosiaalilautakuntaa. Hussein oli ollut työssä, mutta ilmoittanut samaan aikaan olleensa työtön. 

Hussein ei päässyt viime eduskuntavaaleissa läpi, mutta hän sai yli 2000 ääntä. Aiemmin Husu toi Helsingin piirin puhenjohtaja ennen kuin loikkasi Demareihin. Hussein on toiminut somalitaustaisen Borde ry:n puheenjohtajana. Seuran kotisivuilla kerrotaan, että yhdistys on tehnyt yhteistyötä Helsingin Keskustanuorten ja Helsingin vihreiden kanssa. 

Pitää tässä yhteydessä hiukan ihmetellä sitä, miten paljon rahaa Helsinki antaa vuosittain  somalitaustaistaisille yhdistyksille. Heidän sivuilla kerrotaan, että yhdistysten tarkoituksena on säilyttää somalialaista kulttuuria. Yhdistysten tukisummat liikkuvat usein 100000-3000000 välillä. Samaan aikaan suomalaiset yhdistykset, jotka vaalivat suomalaista kulttuuria eivät saa euroakaan. Suurin osa näistä seuroista tekee tulonsa kahvia ja pullaa myymällä. Joskus ihmettelee, että miten joku yhdistys edes tekee noin isolla summalla rahaa vuosittain, ellei rahoja lähetetä ulkomaille Somaliaan. Toivottavasti Helsingiun kaupungin johtoryhmä alkaa tutkia asiaa.

Mielestäni Husu Husseinin suurin synti on kuitenkin  se mitä hän on sanonut tyttöjen sukupuolielinten silpomisesta. Mielestäni se on synti ihmisyyttä vastaan. Lainaus Wikipediasta: "Hussein on kieltänyt, että Suomessa olisi tehty yhtäkään sukupuolielinten silpomista ja sanonut ettei hän tiedä yhtäkään tapausta, jossa tyttö olisi viety Somaliaan leikattavaksi".

Tuo Husu Husseinin lausunto ja sen paikkansapitävyys on kuitenkin helppo tarkistaa suomalaisilta kätilöiltä.

#sdp #keskusta #vihreät #helsinginkeskustanuoret #helsinginvihreät #somalialaiset #demarit #kansanedustajaehdokas #kunnalisvaltuutettu #turunsosiaalitoimi #sukupuolielintensilpominen #husuhussein #ihmisyys #ihmisyyttävastaan #turku #wikipedia #rasistisyytös #helsinginkaupunginjohtoryhmä #kaupunginjohtoryhmä 

Jaa tämä sivu