30. loka, 2019

Järkisärki

Haluatko tehdä helppoa kalaruokaa. Tee näin. Osta yksipurkki (kahdelle) "järkisärkeä". Avaa purkki, kumoa purkki rennolla kädenliikkeellä vuokaan. Lisää pussillinen sipuliperunaseosta vuokaan. Sekoita nämä keskenään. Laita päälle 2 d kermaa. Vielä nokare voita päälle. Laita uuniin 30 min ja 200 astetta. Odota vesikielellä ruuan valmistusta ja nauti kun perunat ovat pehmenneet. Itse suosin makua savustettu ja luomuvalkosipuli. Ruoka on helppoa tehdä ja myöskin niin hyvänmakuinen.

Kun teet näin kerran viikossa, niin teet suuren ekoteon. Autat Itämerta voimaan hyvin, kun poistat ravinteita merestä. Hanketta on tukenut John Nurmisen säätiö. Kiitos ja nauttikaa helposta ruuasta. Lopettakaa ulkolaisten kalan osto ja ostakaa suomalaista lähikalaa, kuten Hesari kirjoitti eilen. Kiitos!

Anteeksi ruma kuva, mutta se kertoo tämän ruuan helppoudesta.

#kalaruoka #järkisärki #suomalainenkala #kala #sipuliperuunaseos #perunaseos #kala #kotimainenkala #lähikala #luomuvalkosipuli #kerma #hesari #helsinginsanomat #johnnurmisensäätiö #savukala #savustettu #perunasipuliseos #voi  #ruoka #vesikielellä #ekoteko #ympäristöystävällinen

Jaa tämä sivu