9. loka, 2019

Kahvia ja leipää

Mielenkiintoinen Cafe Bakery on "Meli" Helsinginkatu 11 Kallio. Jostain luin, että paikkaa pitää bosnialainen Ermin Softic. Kahvila avautuu jo aamuisin klo 7.00. Kahvila leipoo itse leipänsä ja konditoria tuotteensa. Minä ostin paikasta mukaan pinaattipiirasta ja pitää myöntää, että se  oli todella hyvää. Minun piti säästää piiras iltapäiväksi, mutta söinkin sen kadulla kun huomasin, että se oli aivan lämmintä. Yksi parhaista piiraista ehdottomasti mitä Suomessa olen saanut. Suosittelen, että kannattaa poiketa sisällä, kun ohi menee. Paikasta saa aamiaista ja lounasta.

Juuri tämänkaltaisia paikkoja pitää saada Helsinkiin ja Espooseen lisää. Takahuoneessa leivotaan lämmintä leipää liikkeen etuosaan, kadulta tuleville asiakkaille. Myös palvelu on hyvää, joten tämä kivijalka todellakin toimii. Ei enää pussileipää, jos vaan mahdollista. Ehkä tämä keskieurooppalainen tapa leviää Suomeenkin. On kyllä jo aikakin.

#kahvila #leipomo #meli #pinaattipiiras #kallio #bosnia #leipä #lämminleipä #katuruoka #kivijalka #kivijalkaliike #eipussileipää #helsinginkatu #konditoria #helsinki #espoo #piiras #tuoreleipä 

Jaa tämä sivu