5. loka, 2019

Aikuisten lelukauppa

Kävin viikolla Aikuisten Lelukaupassa Kalliossa. Mukava paikka ja rento omistaja. Tällä kertaa en ostanut mitään, mutta pitää myöhemmin käydä ostoksilla. Seksikaupat tekevät hyvää työtä.

Mietin tossa myöhemmin, että mitä jos Suomi  hävittäjien sijasta ostaisi dildoja ja muita seksivälineitä kansalle. Koko rahalla ei tarvitsisi ostaa. Siinä samalla voisi hoitaa hoitajamitoituksen ja monta muutakin tärkeätä asiaa. Kansanterveyskin paranisi kohinalla, kun naisten lantiopohjanlihakset olisi huomattavasti paremmassa kunnossa. Joka tuvassa pörisisi dildoja ja takakammarin pojat jängällä saisivat vinguttaa oikein kunnolla muovista barbaraa. Kaikki olisivat onnellisimpia, paitsi ehkä lennosto. Mutta kun hekin pääsisivät hekuman huipusta kiinni, niin kyllä suu voisi mennä heilläkin uudestaan virneeseen. Tietysti kaikki vanhukset eivät enää seksivälineitä tarvitsisisi. Mutta kyllä he voisivat tulla paljon energisemmiksi, jos vieressä pörisi ja vilkkuisi joku. Aivan kuin mummodiskossa olisi. Sitäkin voisi tulla hyvälle tuulelle, että joku välittää ja on lähellä. Ajatelkaa, miten marraskuussa aamulla metrossa Suomen kansalaiset hymyilsivät leveästi. Ei tarvitsisi odotella, että Tinderissä joku lähettää viestin. Avioparienkin seksielämä paranisi huomattavasti, kun voisi koittaa jotain kivaa uutta himmeliä. Jo pelkästään yhden hävittäjäkoneen hinnalla saataisiin mahdoton määrä kaikkea kivaa. Enemmän rakkautta, vähemmän sotaa. Jos vihollinen hyökkäsisi, niin heitä voitaisin heittää dildomerellä. Ei sitä yksikään armeija kestäisi. Suomi saisi parempaa mainosta kuin koskaan. Siellä päättäjät ajattelevat kansalaisten parasta ja rakkauden sanomaa. Orgasmeja, orgasmin perään. Seksi ei kuole koskaan. Elämä on yhtä hekumaa, nautitaan elämästä.

#aikuistenlelukauppa #dildo #hieromasauva #barbara #seksi #seksiväline #kallio #välittää #marraskuu #metro #vanhustenseksi #takakammarinpojat #dildomeri #dildonpörinä #läheisyys #orgasmi #orgasmejaorgasminperään#armeija #lennosto #mummodisco #kansalaiset #hekuma #kallionseksikaupat #hävittäjät #hävittäjähankinta #hoitajamitoitus #tinder #tinderviesti #hekuma #elämä #armeija

Jaa tämä sivu