4. loka, 2019

Laskua

Demareilla oli eilisessä gallupissa aika paljon laskua. Eikä se ole mikään ihme. Antti Rinteen ja demareiden teot eivät ole olleet johdonmukaisia lupausten kanssa. Mikään ihme ei olisi, jos kannatus laskee vielä tästäkin. Perussuomalaisille voi povata vieläkin nousua, ellei joku kansanedustaja tai jäsen tee jotain oikein tyhmää. Nyt tyhmyys tuntuu tiivistyvän demareiden toimiin. Demari eivät paljon puhu työntekijöistä ja työstä. Maailman puiden halaaminen tuntuu olevan ykkösasioita. Puhutaan työperäisen maahanmuuton suuresta kasvattamisesta. Demarit eivät vaan tymmärrä, että samalla he tallaavat suomalaisen työläisten varpaille. Työtön tai kiikun kaakun työpaikan omaava ei ilahdu näistä puheista. Niin positiivinen hän ei osaa olla. Tärkeintä hänelle on se mitä hänen omassa jääkaapissa on.

Eilen saimme kuulla myös sen, että hoitajamitoitukseen tulee neljän vuoden siirtymäaika. Hallitus teki pelkurimaisen päätöksen ja sysää kustannukset seuraavan hallituksen niskoille. Sitten taas voi oppositiosta huudella ja arvostella. Vanhukset vaan ehtivät kuolla ennen hoitoja. Voi aikoja voi tapauksia, voi menetettyjä lupauksia.

#hallitus #demarit #anttirinne #maailmanhalaaminen #puidenhalaus #työläinen #työtön #jääkaappi #hoitajamitoitus #perussuomalaiset #maahanmuutto #työperäinenmaahanmuutto #positiivinen #arvostelu #gallup #työntekijä #suomalainentyö 

Jaa tämä sivu