13. syys, 2019

Selittelyä

Eduskunnassa on viime päivinä ollut ilmassa selittelyn makua. Jos demareiden kanntuskäyrät näyttäisivät ylöspäin, niin se olisi kyllä ihme. Sen verran pahaa turbolenssia on ollut politrukkien puheissa. Sirpa Paaterolta ei kovin paljon empatiaa postin työntekijöile herunut MTV3 haastattelussa. Myös Antti Rinne on saanut ryöpytyksestä osansa, kun hän sanoi, ettei rahat riitä hoitajamitoitukseen. Ei vaikka se piti olla vain tunnnin juttu ennen vaaleja Krista Kiurun mielestä.

Oppositiopuolueet hyökkäsivät eilen kyselytunnilla syystä Antti Rinteen kimppuun. Petteri Orpo esitti pahoittelut niille, jotka äänestivät SDP:tä hoitajamitoituksen takia. Vaikka Kokoomus alkaisi taas pullistua kypärän alla tämän takia, ei heilläkään ole kovin puhtaat jauhot pussissa. Persujen Arja Juvonen kyseli Rinteeltä, että laskiko hän vasta nyt tarvitut ja vaaditut rahat hoitajamitoitukseen. Ne rahat taitavat olla tällä hetkellä jo Afrikassa virkamiesten omissa pankkiholveissa.

Parasta olisi, että kaikki kansanedustajat teljettäisiin säätytalolle ilman avustajia. Joka toinen päivä olisi kasvis ja joka toinen päivä liharuokaa. Senkin tulisi olla vaatimatonta ja leipänä näkkileipää ja juomana vettä. Sopu hoitajamitoituksesta syntyisi nopeasti kun puikulamies Mikko Kärnä joutuisi syömään tofua ja Paavo Arhinmäki saisi soijamurojen ja soijalatten tilalle maksalaatikkoa. Putketkin alkaisi nopeasti ruostumaan, kun kansanedustajat joisivat vain vettä laadukkaiden punkkujen sijaan. Hoitajamitoituksen synnystä ilmotettaisiin savulla, kun paavin valinnasta konsanaan. Ilman kunnon satsausta Suomen terveydenhoitoon, ehtivät papat ja mummot kuolla ja kuivua Attendon hoitokodeissa moneen kertaan, ennen parannusta. Kansanedustajan suu on luotu paskanpuhumiseen, mutta joku raja silläkin pitäisi olla, kun on Suomen vanhuksista kysymys.

#vanhukset #hoitajamitoitus #sirpapaatero #SDP #anttirinne #kotiuskontojaisänmaa #soija #mikkokärnä #puikulamies #keskusta #suomenkeskusta #oppositio #kokoomus #petteriorpo #puhtaatjauhot #vasemmistoliitto #paavoarhinmäki #soijalatte #terveydenhuolto #liharuoka #kasvisruoka #paavi #savu #maksalaatikko #punkku #viini #viinit #arjajuvonen #perussuomalaiset #kepu #kokkarit #persut #vassarit #vanhustenkuolema  #kansanedustaja #sdpkannatuskäyrä #pastori #rovasti #säätytalo #attendo #kristakiuru #politrukki

 

Jaa tämä sivu