8. syys, 2019

Kulmuni

Katri Kulmuni valittiin Kouvolassa Suomen Keskustan uudeksi puheenjohtajaksi. Siitä hänelle onnittelut. Aamun lehdet kirjoittivat, että Kulmuni aikoo tehdä Keskustasta vasemmistolaisemman puolueen ja hän on Paavo Väyrysen poliittinen perijätär. Kielitaito on Kulmunilla erittäin hyvä ja hän on opiskellut Pietarissa. Hän on myös Suomi-Venäjä-Seuran puheenjohtaja.

Kulmuni aikoo siis mennä rakentamaan hiekkalinnoja Vasemmistoliiton Li Anderssonin ja Vihreiden Maria Ohisalon kanssa hiekkalaatikolle. Heillä yhdessä tulee oikein hyvä kakku. Ainakin jos leikit ja puheet ei ajaudu sellutehtaisiin. Kokoomuksen Elina Lepomäki jätetään tylysti pois hiekkalaatikko leikeistä. Miten sitten Kulmunin toiminnassa näkyy Paavo Väyrysen perintö? Ainakin hän on puhunut kansanliikkeestä ja eikö Paavollakin ollut juuri kansanliike. Tosin Paavon kansanliikkeen kannatus ei edes yllä yli 10% kannatuksen. Onko Kulmuni oikea Väyrysläinen ja vaatiiko hän eroa EU:sta? Se jää tulevaisuudessa nähtäväksi.

#keskusta #katrikulmuni #vihreät #mariaohinsalo #suomivenäjäseura #puheenjohtaja #liandersson #vasemmistoliitto #vihreät #mariaohinsalo #paavoväyrynen #presidenttiehdokas #kansanliike #hiekkalaatikko #hyväkakku #kokoomus #elinalepomäki

Jaa tämä sivu